”Handicapturnering” – lørdag d. 4. juni kl. 13.00-17.30

 

Du kender “handicap” fra golf, hvor det har den geniale virkning, at ulige spillere kan spille lige op med hinanden. Men hvorfor begrænse det til golf? – prøv det på tennisbanen – i handicap-doubleturneringen på vores baner, lørdag d. 4. juni kl. 13.00 – 17.30.

 

Skynd dig at tilmelde dig! Der er nemlig begrænset antal pladser, og det er efter “først-til-mølle”-princippet! Allersidste frist for tilmelding er onsdag d. 1. juni kl. 20.

 
Tilmelding: Send din+din evt. makkers tilmelding til andersdorph@hotmail.com. Skriv venligst “Handicapturnering” i Emne-feltet. Du kan tilmelde dig med eller uden makker. Er det uden makker, finder vi en makker. Du kan regne med at komme til at spille i hvertfald 3 kampe.
Spørgsmål kan du rette til Anders Dorph, 5196 3638.
 
 
Nærmere om turneringen:
I “Handicapturnering” ligger blot, at der spilles med handicap ligesom i golf. Dvs. at du og din makker får et point-mæssigt handicap, når I møder et svagere par. Sådan spiller vi hver eneste kamp igennem hele turneringen, hvilket bør give en turnering med ekstra nerve, fordi hver bold er vigtig – og de undertippede ganske vel kan løbe med sejren og i sidste ende titlen!
Hvornår: Turneringen foregår lørdag d. 4. juni kl. 13.00 - 17.30.
Hvad: Der spilles double – fordelt på en stor double-turnering, dvs. Dame-par, møder Herre-par, møder Mix-par! Det skal nok blive jævnbyrdigt, med hjælp fra handicap’ene, som vi giver. Er der for stor spredning i spille-niveauet blandt de tilmeldte, så laver vi 2 rækker – en A- og en B-række.
Hvordan: Det er som nævnt er en turnering, hvor der spilles med handicap. Handicappet består i, at i hvert parti vil det ene par være foran med en helt bestemt score, fx. 15 – minus15, 15-0, plus 30 – minus 15 el.lign. (baseret på din+makkers styrke versus modstander-parrets styrke). Vores plan er, at der spilles 20-25 minutters kampe og med “No-ad” (dvs. at ved 40-40 er næste bold afgørende).
Hvorfor: At spille med handicap i hvert parti give en helt særlig mental udfordring! Og derfor en særlig nerve i kampene. Og giver principielt alle mulighed for at vinde!
Bolde: ATK stiller bolde til rådighed.
Pris: 50 kr./person der betales ved ankomst.
Tilmelding: Send din+din evt. makkers tilmelding til andersdorph@hotmail.com. Skriv venligst “Handicapturnering” i Emne-feltet.Tilmeldingsfrist er omsdag d. 1. juni! Ikke så længe efter kan du se programmet for dagen på hjemmesiden.
Præmie: Ja, den er god nok! – der er præmie til vinderne – symbolsk men god!