Information

Vil du gerne spille kampe? 
Hvordan er det så lige det hele hænger sammen - med alle de der stævner og turneringer? 
Hvor starter man med at spille kampe - og hvordan finder man nogenlunde et spilniveau der passer til en?
 
Progression / niveauer - fra laveste til højeste juniorniveau (lidt firkantet beskrevet)
 
1. Vild med kamp 
Vores egne stævner, som typisk vil være her, hvor man starter op med at spille kampe under trygge, afslappede former i eget hjemmemiljø. Der spilles typisk med skumbolde, men alle boldtyper, alle aldre og målgrupper kan principielt inddrages. Læs mere under linket.
 
2. Klubmesterskaber
Hvert år spilles der om at blive klubbens bedste juniorspiller i single og double. Der spilles skumtennis indendørs, mens der spilles U10 orange bold m/k og med alm. gule tennisbolde i U12-U18 årgange udendørs. Med lidt Vild med kamp-erfaring kan du sagtens være med her. Læs mere under linket. 
 
3. DGI stævner & træf / DTF stævner
Selvstændige stævner/begivenheder - hvor der spilles på tværs af og mod spillere fra andre klubber (eksterne stævner). Det veksler meget mht. niveau. Overordnet set er målgruppen: turnerings let øvede, øvede og meget øvede. Der er ingen point og ranglister på spil. Læs mere under linksene.
  
4. DTF Tennis 10 Tour
DTFs officielle turneringer for U8 og U10, hvor der spilles med skum/røde og orange bolde på minitennis og orange størrelse baner. Målgruppen er alle som ønsker at blive turneringsspillere under DTF (se herunder). Der er såkaldte grupperingslister efter ens aktivitetsniveau. Læs mere under linket "DTF turneringer".
 
5. Holdkampe.
Holdturneringen er niveaudelt. Laveste række er C,  midterste B og højeste række på unionsniveau er A. DH er højeste niveau, hvor der spilles på landsplan. Læs mere under linket holdtennis
 
6. DTF turneringer
DTFs officielle tuneringer for licensspillere. Baseret på licens, point og ranglister. Kategorierne er efter de placeringer man har på rankingen. Læs mere under linket. 
    - kategori 3
    - kategori 2
    - kategori 1 samt A
 
7. Internationale turneringer (TE og ITF)